Bine ati venit! Lasati mesajul Dvs.

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

  • Chivot TAB 16
    Chivot TAB 16

    Chivot simplu aurit si argintat

    1 374,45 lei 1 963,50 lei Fără TVA
Chivot Emailat

Furnizori

Nici un furnizor

PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Confidentialitatea datelor private

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, S.C. Athos Arta Ortodoxa S.R.L. are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră.

Scopul colectării datelor este: reclamă, marketing, publicitate si activitatea de comerț on-line.

Nu sunteți obligat(ă) să furnizați datele, acestea fiind necesare scopului menționat mai sus. Refuzul dvs. determină neînscrierea dumneavoastră în rândul clienților noștri și a destinatarilor produselor noastre. Prin furnizarea datelor cu caracter personal solicitate, vă daţi consimţământul expres pentru prelucrarea acestora în scopurile precizate mai sus.

Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și nu sunt comunicate niciunui alt destinatar, cu excepția furnizorilor de servicii care ne asistă în livrarea produselor comandate, dar și în acest caz numai în măsura în care este necesar în acest sens.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la S.C. Athos Arta Ortodoxa S.R.L., cu sediul în Sector 6 Bucuresti, Strada Cetatea de Balta nr. 89, judeţul Bucuresti, România - în atenția Departamentului Juridic, pe email la athosartaortodoxa@yahoo.com sau prin fax la 0372.870.459. 
De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției.

Informațiile cuprinse în formularul de comandă sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate la adresele solicitate de client. S.C. Athos Arta Ortodoxa S.R.L. nu oferă, nu vinde și nu face schimb de adrese e-mail, nu divulgă adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane fără acordul dumneavoastră explicit.

Ne obligăm să nu facem publice sau să nu vindem bazele de date conținând informații referitoare la datele personale ale clienților noștri nici în țară, nici în străinătate.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.

Termeni și condiții